Pigg som en lärka!

Jag har en otrolig vän! Omtänksam, osjälvisk, rättvis, snäll och bra på alla sätt. Jag är så glad att jag får ha denna människa i mitt liv. Det känns som vi alltid har känt varandra och vi förstår varandra och kan prata om allt. Jag hoppas att du alltid kommer finnas i mitt liv. Jag kommer alltid finnas för dig oavsett vad och jag hoppas du vet det! En äkta vän betyder så otroligt mycket och jag har en sån. Jag är lyckligt lottad! <3
 

 
Idag har vi varit på kyrkis, pappan följde med då han jobbar eftermiddag i några dagar nu. Ovant för mig att vara ensam på kvällarna, jag gillar det inte men det går bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Man kanske automatiskt blir lite starkare när man får barn?!
Igår hälsade vi på hos Linn och Viktoria, vi blev bjudna på middag och när vi skulle åka hem följde V med oss hem så jag fick sällskap hela kvällen. Bästa du! Linn sov hos sin mormor. Jag slog tumjäkeln så in i .... så att HELA nageln lossnade från nagelbädden. Den sitter fortfarande kvar, fast vid nagelbandet men det gör så ont! Jag kommer aldrig göra förlängning igen. Jag har alltid varit så nöjd förut och det har suttit så otroligt bra, aldrig något släpp alls. Men den här gången började det släppa efter bara några dagar. Jag var tillbaka och fick göra om och nu har det gått en vecka och det har släppt igen så jag är så sjukt besviken! Nu ska jag lägga pengarna på något helt annat istället!!
 
Barnen är så jädrans gulliga så man vill ju dö. På dagen när de ska sova och på kvällen inför nattningen så går de själva till sängen när de fått tutten och man säger att de ska sova. Vilka guldkorn jag har. MINA!!
 
Nu ska jag lägga mig och försöka somna, som jag nämt tidigare så är jag som piggast på kvällen men jag behöver verkligen sova! Jag ska lura lite i sömnen angående lite jobbfunderingar. Jag känner mig glad och förväntansfull!

Time to reload!

När det väl kommer till kritan så MÅSTE man få vara för sig själv ibland, även fast man har barn. Kalla det "egentid" eller inte om ni vill. Jag vet att det är många som stör sig på det ordet och jag ska väl inte säga att det är ett ord jag själv använder men vad ska man kalla det då? Man behöver få andas i lugn och ro och bara vara sig själv ibland. Vi har haft såna stunder alldeles för sällan tyvärr.
Så helgen som var hade vi total EGENTID med varandra, jag och mina barns far. På fredagen kom mamma och hämtade barnen, hon hade tagit semester för att kunna göra det här för oss. Herregud vilken människa! Så vi packade in barnen i våran bil, som de tog hem till Fränsta, och vi packade in oss i deras bil, som tog oss till Södra berget. En natt i minisvit med helt otrooooolig utsikt över hela stan och bastu i sviten, en hel dag på SPA:t med tillhörande behandlingar följt av trerätters middag med återigen helt fantastisk utsikt och den godaste dessert jag någonsin ätit! Dessutom överraskade min älskling mig och hade beställt upp blommor, champagne och jordgubbar och en massa annat gott. Helt perfekt!
 
 
 
 
 
 
Dagen efter tog vi det bara lugnt. Hotellfrukost deluxe! Mot kvällen blev det en visit på Birsta och sen middag på Oscar´s innan bio. Vi har liksom aldrig varit på bio vi, har tänkt men slutat hemma i soffan för att "det är bekvämast så" men nu så! Igen snart hoppas jag! 
 
 
 
Rolig film faktiskt, jag orkade inte se något tungt och jobbigt.
 
Ja, en annan anledning till varför vi gjorde det här just denna helg var att vi i söndags "firade" tre år. Haha, töntigt! Känns som vi känt varandra i hundra år så det är inte så jätteviktigt för oss men ändå.
 
På söndagen passade vi på att soooova länge och sedan storhandla innan vi hämtade brudarna som hade blivit sååå stora. Konstigt?
 
Den är veckan har gått till att kurera oss då förkylningen valde att så olämpligt slå till innan helgen. Nu vill jag inte se skymten av den igen på länge!!
 
Tjing!
 
 
 
 
 
 

En ny vecka!

Vi har besökt kyrkis! Åh, vad kul det var. Superfina lokaler, stora och luftiga och massor av leksaker för barnen. De bjuder på fika och sångsamling och man kan komma och gå när man vill. Passar oss perfekt! Vi var även dit igår på babysången. Det är lite tidigt så jag vet inte om vi kommer hinna med oss varje gång men vi får se. Det är ju även då öppet till 12 så man kan stanna och leka och fika så länge man vill. Alice älskar rutschkanan och Olivia hittade jättefina bollar som hon grejade med.
 
 
 
 
 
Vi har också träffat Linn och Viktoria och det är som alltid trevligt! Något som är mindre trevligt är att barnen har börjat snora igen och nu vet jag inte om planerna för helgen går åt skogen eller inte. Jag hoppas att de inte blir mer sjuka än så!!
 
 
 

Kraschat!

I måndags var en sjukt jobbigt dag. Jag var så yr och kunde knappt stå upp. Jag mådde så fruktansvärt illa och jag fick rejäla flashbacks till då jag var gravid. Den som någonsin (kommer aldrig hända) hör mig säga att jag vill gå igenom en graviditet igen kan ju slå mig i huvudet med något riktigt hårt tack. Jag skulle aldrig klara det, speciellt inte när jag har gått igenom det en gång och vet vad som väntar. Och den som säger att ingen graviditet är den andra lik kan slänga sig i väggen för jag vet att jag kommer må minst lika dåligt då det inte bara handade om lite morgonillamående!
 
Hur som helst, igår var det lite bättre. Var inte lika yr men mådde inte bra. Var iväg på babysång i Söråker och var nästan grinfärdig när jag skulle åka därifrån. Kände inte alls att jag passade in, barnen var mycket äldre än de andra små som bara satt. Nej, fy vad jobbigt det var. Det var inte alls min dag igår! Kändes säkert värre bara för att jag mådde så dåligt.
Efter det åkte vi till Birsta och jag hitta mössor till barnen som de ska ha i vinter, mamma köpte ullstrumpor sist vi sågs och vantar och overaller har jag spanat in. Så, vi är nog redo för vintern nu! Eventuellt skulle ett fleeceset med jacka och byxa vara bra att ha kanske..
 
Den här veckan har inte börjat bra och inte som jag hade tänkt men idag är det städdag och lite annat fix för imorgon åker vi till mamma och pappa och blir där några dagar. Boda borg ska också få sig ett besök. Jag längtar!
 
 
 

Det är ju så tråkigt att sova!

Jag är en kvällsmänniska, så är det bara. Jag är som piggast då och jag får som mest gjort på kvällen. Det är så tråkigt att Erik måste gå och lägga sig tidigt för att orka upp och jobba hela dagen och jag blir sittandes själv.
 
Idag var jag och barnen iväg på en shoppingrunda. Jag rensade ur deras garderob och kollade över vad de behöver nu inför vintern. Lite urvuxna kläder fick flytta ur och något de INTE behöver är strumpor. Har huuur många som helst som ligger och väntar på att bli lagom i storleken. Vad jag tycker de behöver som vi inte redan har och som måste införskaffas är:
 
* Vindbyxor
* Vantar (Vintervantar och höstvantar)
* Rejält varm mössa
* Ullstrumpor
* Ullunderställ
* Rejäl overall
* Gummistövlar?
 
Idag fick vi tag i två par vindbyxor som passar till jackorna de har redan. Den kan de ha nu och senare med en tröja under så kommer vi långt. Vantar, lite tunnare modell köpte vi på Polarn o Pyret men resten lurar jag på än. Det ska ju matcha ihop med varandra också tycker jag. Sitter just nu och funderar på att beställa overaller men det är ju så svårt att veta hur de är när man inte kan ta på dem. Gummistövlar är jag så osäker på om vi kommer behöva..
 
Jaa, det är mycket det här med barn. Mycket man ska ha och mycket man ska lära. Jag ska lägga upp en bild på barnens höst outfit bara de blir på lite bättre humör. De har haft några riktigt dåliga dagar nu. Mycket tårar, ont i hjärtat gör det!
 
 
 

"-Det är två barn i magen!"

En blogg om livet som tvillingmamma.

RSS 2.0