Utflyktsdagar!

Oj, vad tiden drar iväg fort! Idag har vi varit i Birsta nästan hela dagen. Vi var till Babyproffsen och köpte en grind till trappen, vi ska bara fundera ut hur vi ska sätta den sen så är det fritt fram för småfisarna att ta sig fram på upptäcksfärd. Efter det gick vi ett varv på IKEA och åt middagen där. Vilka underbara barn vi har, de är så nöjda att det är otroligt. Inte ett pip sa de på hela dagen. Vi avslutade med en handling på Coop innan vi åkte hem.
   Är det inte det ena så är det det andra. Vi som haft så hårda magar här nu ett tag har fått en tös med väldigt orolig mage istället. Luktar illa rejält gör det också, hoppas att det lugnar sig snart för det är så synd om henne när vi måste upp och byta blöja mitt i natten när hon sover så skönt. För någon kväll sedan lyckades vi ändå byta på henne utan att hon vaknade, lilla söta Olivia. Om jag visste vad det var, kan det vara någon tand? Någon som vet hur magen reagerar om den inte riktigt gillar gluten?
Alice har varit helt slut nu två kvällar i rad, tidigare än vanligt. Lilla älskling!
 
 
Ute på premiärtur i julklapparna från moster och morbror, de älskar det!

Igår hade vi en heldag hemifrån. Vi var först till BVC och kollade läget. Alice väger: 6940g och är 66,5cm lång och Olivia väger: 6920g och är 67,5cm lång. De håller sig jämnstora mina små brudar. Efter BVC åkte vi till barnens farfar och hälsade på och på vägen hem svängade vi in och blev bjudna på middag hos barnens farmor. Det blev en jättefin dag och allt blev perfekt timat med sovning och matning, tjejerna var trötta när vi kom hem och Olivia sov oroligt inatt. Vet inte om det blev för mycket för henne eller om det är hennes oroliga mage som inte låter henne sova. Vi ska tillbaka till vårdcentralen framöver eftersom att Alice låter så tät när hon andas på natten. Det började innan förkylningen och det kan nästan låta som att hon snarkar ibland. Nu är hon frisk och det borde inte låta så men vi får se vad läkaren säger.
 
Just det! Höll på att glömma, Olivia tog sina första riktiga krypsteg i torsdags. Duktiga tjejen!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

"-Det är två barn i magen!"

En blogg om livet som tvillingmamma.

RSS 2.0