Lååååååååång paus!

Vilken lång paus jag har haft med bloggen nu!
 
Det är full rulle på barnen. De knatar på som bara den nu och det går fortare för varje dag som går. Det är massa tänder på väg och det har varit en otroligt lång sömnlös tid nu på nätterna. Igår började vi med att sova en gång per dag istället för två och det funkade ganska bra. Olivia vaknade efter knappt en timme efter lunch och hon skulle ha behövt sova lite längre för hon var så trött på kvällen men jag hoppas hon sover lika länge som sin syster idag.
 
 
Vi har haft en jättebra sommar. Det blev inget zoobesök med barnen men jag känner att vi likagärna kan vänta till nästa sommar då de är lite större. Jag och Erik var till Ullared och Göteborg med besök på Liseberg. Bodde på hotell och hade det bara bra. Barnen var hos mormor och morfar och det gick så bra. De älskar dem! Ömsesidigt!
 
Planer för hösten? Mjaaa, jag kommer fortsätta vara hemma med barnen. Tycker de fortfarande är för små för förskola så de får vara hemma med mamsen istället. Lika bra det!
Vi kommer vara med i en babysånggrupp som startar om några veckor och sedan hoppas jag att vi kommer ha en fullspäckat schema med vänner och bekanta!
 
En liten update och nu hoppas jag att det kommer finnas mer tid för bloggen på dagarna. Ha en underbar dag. Visst är vädret fantastiskt denna augusti?
 
 

"-Det är två barn i magen!"

En blogg om livet som tvillingmamma.

RSS 2.0