Alice och Olivia 15 månader (snart)!

Det blir glest mellan inläggen då det är sjukdomar till höger och vänster och barnen blir större och större och kräver mer och mer uppmärksamhet. Tänkte jag skulle ge er en liten uppdatering iallafall även om det känns meningslöst när jag nu inte gjort det varje månad men ändå..
 
* Vi ska till BVC den 5/7 för viktkontroll. Det är så spännande. Hoppas de har passerat niokilosgränsen nu!
* Storlek 4 i blöjor, även provat Up&Go, vet inte riktigt vad jag tycker om dom än. Storlek 74 i kläder är det som gäller nu.
* Sover tre gånger på dagen ännu och även hela nätterna. Mycket oroligt har det varit när de varit förkylda men det är ju inte så konstigt. De somnar själva på kvällen efter att de härjat lite i sängarna men aldrig (förutom Olivia ikväll) något grin.
* I onsdags tog Olivia sina första egna steg och hon kan gå ganska långt själv nu men hon fegar lite och vill gärna ha en hand att hålla i. Alice gick flera steg riktigt idag. Första gången! Några steg tog hon i helgen men gick riktigt idag.
* Olivia är en riktig klätterapa och klättrar i gåstolen och sätter sig där själv och klättrar i leksakslådorna och sitter där i och leker.
* De har åtta tänder var.
* Alice babblar riktigt mycket, Olivia också och den senaste veckan har de ändrat från "Dadadada" till "Dododroodroo". Jaaa, typ!
* De har börjat göra skillnad på folk också. Om pappan kommer hem från jobbet så är det BARA han som gäller och om vi är med t.ex. mormor, morfar och moster så väljer de vem de vill vara hos och då är det ingen annan som duger.
* Just nu tycker jag att vi är i en väääldigt gnällig period.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

"-Det är två barn i magen!"

En blogg om livet som tvillingmamma.

RSS 2.0