Förtvivlad!

Jaha! Som jag hade längtat efter den här dagen då mamma och pappa skulle komma... De kom ju, det var jättekul. Mindre kul var ju att Erik kom hem med magont. Jag fattade ju direkt att det handlade om magsjuka men han själv trodde att det berodde på hunger. Jag blir så sjukt less och besviken. Jag trodde verkligen att vi hade klarat oss men tydligen inte. Han har spytt som en gris ikväll och ligger ensam inne i sovrummet nu. Stackars älskling! Jag och barnen har flyttat ut i sovrummet och jag spritar allt jag ser för jag vill fan inte åka dit och jag vill ABSOLUT INTE att barnen ska åka dit på den där skiten. Nåja, tiden får utvisa hur detta utvecklar sig. Jag var in för en stund sedan och frågade om han ringt och sjukanmält sig till jobbet och får till svar att: "Nä, men jag åker och jobbar imorgon." Jaja, jag kan inte styra över honom. Det är hans beslut. Tur att han sitter ensam i en lastbil och inte kan smitta andra iallafall men jag tror faktiskt inte att han kommer kunna åka och jobba imorn. Iallafall, det slutade ju med att mamma och pappa vände direkt och for hem igen. Precis när middagen var klar och allt. Jag bröt ihop på köksgolvet men det är bara att ta nya tag. Det kändes bara så jävla skit när de ska åka bort och jag ville att vi skulle få umgås hela dagen.
 
Nu ska jag diska undan och sprita lite mer, bäst att få undan allt utifall jag åker dit...
 
 
Stora tjejer i nya pyjamasar. De satt såhär länge och lekte. Innan det satt de i hoppgungorna och tokskrattade åt varandra. Alice tog fart och sprang så att hon hamnade nära Olivia och sedan skrattade de. Det är ju så att hjärtat smälter!!
 
 
Såhär ser vardagsrummet ut nu, hoppas det inte blir långvarigt!!
 
 


Kommentarer
Nadia Ålander

HUA för den stora M-sjukan :( ett litet tips (som du säkert redan tänkt på): se till att ha vätskeersättning hemma till de små (sempers är bra) och er (resorob) det underlättade för oss! det viktigt att få i sig vätska när man lider av denna hemska sjuka! Men jag hoppas såklart att du och flickorna slipper den helt!! Håller tummarna :) kram på er!

2013-01-30 @ 07:32:55
URL: http://nadiaalander.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

"-Det är två barn i magen!"

En blogg om livet som tvillingmamma.

RSS 2.0